+40 374 926 252 office@balluff.com.ro

Profită de oportunitățile Internetului industrial al lucrurilor cu Balluff

Digitalizarea și Internetul industrial al lucrurilor (IIoT) reprezintă următorul nivel de automatizare industrială. Declanșate de sectorul privat și prin diversitatea din ce în ce mai mare a tehnologiei, nevoile și cerințele clienților pentru sectorul industrial cresc. Clienții solicită o productivitate mai mare, o eficiență mai mare și transparență în producția lor. Pentru a răspunde acestor cerințe crescânde, este necesară combinarea tehnologiei tradiționale de automatizare (OT) și a tehnologiei informației (IT). IIoT este exact ceea ce face posibil acest lucru.

*IoT: se referă la Internetul Lucrurilor – conexiunile dintre obiectele fizice precum senzorii, mașinile și Internetul.

*IIoT: oarecum similar, numai că Internetul Lucrurilor în mediul Industrial este un concept care se referă la conexiunile dintre oameni, date și mașini, în cadrul proceselor industriale.

Când vine vorba de generarea și transportul datelor, având mulți ani de experiență, Balluff a adus pentru clienții săi un succes remarcabil. Pe această bază, Balluff vă oferă un portofoliu de dispozitive inteligente în continuă creștere. Prin utilizarea software-ului generăm o valoare adăugată adevărată pentru mediul dvs. de producție. Împreună cu serviciile noastre individuale, obțineți soluții de automatizare holistică, toate cu scopul dezvoltării tehnologice.

Realizați potențialul Internetului industrial al lucrurilor, împreună cu Balluff

Ca partener de automatizare, vă însoțim pas cu pas pe calea către fabrica inteligentă. În același timp, vă păstrăm capacitatea competitivă de vedere. Construită pe expertiza și experiența noastră; vă invităm să stăpânim împreună Internetul industrial al lucrurilor (IIoT).

B_IIoT – Împreună cu Balluff sunteți gata pentru IloT

Portofoliul nostru variază de la hardware și middleware compatibil IIoT, până la soluții software și sisteme la un pachet total personalizat IIoT. Folosind interfețe și protocoale standardizate, ne asigurăm că puteți rula soluțiile noastre în infrastructura IIoT existentă și pe platformele comune. În acest scop, folosim standardul de comunicare IO-Link, deoarece IO-Link este ideal pentru IIoT. Toate acestea fac din Balluff un promotor și furnizor de sisteme pentru Internetul industrial al lucrurilor.