+40 374 926 252 office@balluff.com.ro

Monitorizare flexibilă și inteligentă a condițiilor într-o carcasă de numai 0.00064 mp

Vibrații | Temperatura | Umiditatea relativă | Presiunea ambiantă

Noul senzor multi-funcțional pentru monitorizare a condițiilor BCM vă ajută să evitați oprirea și defecțiunile neplanificate și susține funcționarea eficientă și fără probleme a întregii instalații. Acest senzor inteligent oferă informații despre starea echipamentelor, pe care le puteți utiliza pentru a planifica întreținerea și reparațiile și pentru a automatiza inspecțiile manuale costisitoare. Mai mult, senzorul joacă un rol cheie pentru IIoT, Internetul industrial al lucrurilor, deoarece permite înregistrarea, procesarea și interpretarea stărilor pentru mașini, instalații și componente asociate.

Vibraţia, temperatura, umiditatea relativă, presiunea ambientală

Senzorul Balluff pentru monitorizarea conditiilor detectează diverse variabile fizice, cum ar fi vibrația, temperatura, umiditatea relativă și presiunea ambientală, le prelucrează intern și furnizează datele dorite unui sistem gazdă prin IO-Link. În plus, senzorul monitorizează și comunică propria sa condiție prin funcțiile integrate de auto-recunoaştere, astfel încât sunteți mereu informat despre temperatura internă, numărul de ore de funcționare și ciclurile de pornire.

Ușor de folosit

Standardul de protocol IO-Link vă permite să parametrizați senzorul și să potriviți procesarea din senzor la aplicația dvs. specifică. Acest lucru face ușor și convenabil să-l integreze în sisteme noi și existente. Structura datelor de proces permite cinci tipuri de date măsurate sau preprocesate să fie configurabile și transmise ciclic. În plus, IO-Link permite utilizatorului să interogheze evaluări statistice suplimentare, după cum dorește..

Volumul de date poate fi redus

În plus, monitorizarea automată a senzorului a variabilelor de măsurare sau procesare poate fi utilizată pentru a defini valorile limită pentru pre-alarmare sau alarmare. Acestea generează mesaje de avertizare, vă avertizează atunci când apar evenimente critice. Monitorizarea limitelor prestabilite permite utilizarea senzorului ca dispozitiv de monitorizare într-un mod în care numai datele relevante sunt comunicate prin interfață. Astfel, volumele de date sunt reduse la elementele esențiale și este evitat traficul de date inutile.

Caracteristici

  • Măsurători multiple într-un singur dispozitiv: vibrații, temperatură, umiditate relativă, presiune ambientală;
  • Circuite integrate de procesare cu preprocesare a datelor configurabile;
  • Evenimente configurabile și indicatori de stare;
  • Conectare rapidă și simplă folosind IO-Link;
  • Forma compactă miniaturală – ușor de montat si în spațiile restrânse.