+40 374 926 252 office@balluff.com.ro

Detectie obiecte

Senzori ultrasonici

Senzori ultrasonici

Cel mai precis

Indiferent dacă în aplicația dvs. este detectarea poziției, măsurarea distanței sau detectarea mediilor solide, pulbere sau lichide: Senzorii ultrasonici BUS furnizează  informații complete, indiferent de culoare, transparență și textura suprafeței, aceştia au performanțe întotdeauna foarte bune. Ei detectează:

  • Obiecte realizate practic din toate materialele (chiar și materiale absorbante de sunet)
  • Lichide, pelete și pulbere (direct)

Domeniul lor de detecție este cuprins între 25 mm și 6 m, astfel încât lipsurile de obiecte mai mari nu reprezintă nicio problemă. Rezoluția lor înaltă și zonele mici de nondetectie asigură o precizie maximă. Senzorii cu ultrasunete BUS se disting prin semnalul lor de ieșire. Datorită semnalelor de comutare si analogice, pot detecta și număra în mod fiabil obiecte, precum și determina distanțele extrem de precise. Acest lucru garantează o gamă largă de aplicații. Dar există mai multe: mulțumită diverselor funcții de ieșire, senzorii noștri cu ultrasunete pot fi folosiți ca senzori cu functii de comutare normal închis sau normal deschis în mod clasic.

Beneficii:

  • Detectare fără contact
  • Încredere chiar și în condiții critice de mediu, cu multă murdărie, praf sau ceață
  • Indiferent de culoare, transparență, proprietăți de reflecție și textura suprafeței obiectului
  • Detectarea precisă chiar și a obiectelor mici
  • Forma constructivă cilindrică sau rectangulară disponibile pentru o mai mare libertate de alegere

Un beneficiu suplimentar: fiabilitate suplimentară și costuri mai mici

În plus, un senzor cu ultrasunete analogic poate prelua funcția unui al doilea senzor. După cum este necesar pot fi utilizate unul sau două puncte de comutare. Detecția poate fi pur analogică sau analogică împreună cu două puncte de comutare. Aceasta oferă mai multă flexibilitate, eficiență mai mare și crește fiabilitatea aplicației.

 

Senzorii cu ultrasunete – sunt adaptați cerințelor dvs.

Misiune

Imbunatatim competivitatea clientilor nostri pe termen lung, oferindu-le perspective noi prin pasiunea noastra pentru automatizare.

Contact

Adresa: Str. Industriilor 56, Bl. 1, Et. 1, Bucuresti, sector 3
Telefon: +40 374 926 252
E-mail: office@balluff.com.ro